Луксозни ключодържатели

Луксозни ключодържатели за всеки стил

Днес, уважаеми читатели, имаме удоволствието да Ви представим един чудесен начин да подарите нещо различно, евтино, но и ефективно, а именно – луксозен ключодържател.

Ключодържателите са едни от най-популярните аксесоари за ключове, било то за автомобила, било то за офиса . Използването на ключодържатели позволява не само да се украсяват много ключове, но и да се добавят все повече и повече нови ключове, като по този начин се увеличава бройката и се изпълнява функцията за свързване на ключовете заедно. Освен това ключодържателите могат да се използват не само за ключове, но и като интересен аксесоар.

Направете така, че да се откроите, когато някой Ви види ключовете!

А Вие търсите ли сувенир със специален дизайн, уникален стил, модерен ключодържател? Артикулите от магазин заКлюч са издържливи във времето и с по-голяма практичност. Перфектни са като аксесоар или декорация за вашите ключове. Можете да купувате аксесоари на дребно и едро, от доказано добри търговци.

Луксозни ключодържатели за всеки стил – качество на добра цена! Продукти, изработени с много старание и любов, съставени от парче метал, продукти, които дълги години ще можете да ползвате, радвайки им се и впечатлявайки Вашите приятели и познати.

Представяме Ви и няколко важни причини, поради които да изберете ключодържател за подарък, пред другите опции:

  • Продуктът е здрав и ще се ползва дълго време
  • Често ключодържателят е с красив външен вид и служи за добро украшение
  • Практичен и удобен е, както за подаряване, така и за лично ползване
  • Цената не е никак висока
  • Намира приложение още щом бъде получен
  • Може да донесе късмет
  • Ключодържателят ще напомня за Вас дълго време
  • Много други

Е, надяваме се, че със статията сме Ви впечатлили и ще вземете предвид препоръките ни, а именно да започнете да подарявате такъв тип аксесоари.

Представители на онлайн магазин заКлюч са подготвили някои от най-интересните предложения:

Луксозни ключодържатели
осветление за кухня от Поларис

Осветление на работната повърхност в кухнята

Мястото, където приготвяте храна, изисква перфектно осветление. Съвременните кухненски мебели са с локално осветление на функционалната зона. Комплектите без осветление могат да бъдат допълнени с прожектори.

Съвети как правилно да направите осветление в кухненските мебели:

Използвайте крушки за надземни мебели.
Популярни светодиоди, луминесцентни лампи и халогени, предназначени за монтаж на долния рафт на висящи шкафове. Такива елементи дават насочен ярък блясък, осветяват добре работната зона.

В магазините се продават различни модели на такова осветление. Тук ще намерите малки прожектори, лампи със защитен пластмасов корпус.

Издръжливият корпус предотвратява попадането на мазнини, вода, гореща пара върху крушките, скрива проводници и грозни части на лампата. Резултатът е, че стаята изглежда спретнато и по-лесно се почиства.

2. Използвайте LED ленти.

Тези леки елементи са поставени в профил, изработен от здрав алуминий или топлоустойчива пластмаса. Удобно е да включвате и изключвате лентата, да контролирате удобно нивото на осветеност с помощта на превключвател или дистанционно управление.

Шкафове и рафтове, които мигат отвътре, изглеждат оригинални и решават проблема с локалното осветление. Огледална престилка с ICE лента от различни цветове е друг нестандартен вариант за организиране на подсветката на плота.

3. Използвайте димируеми осветителни тела.

Димерът ви позволява да регулирате яркостта на светлинния поток във функционалната част на кухнята. Използва се за създаване на приглушено осветление на кухненската маса за романтични вечери.

Как да изчислим осветлението
За приятен и безопасен престой в стая, където светлината не натоварва очите, не удря очите и работните повърхности са добре осветени, трябва да създадете рационално осветление в кухнята.

Магазин за осветителни тела | shop.polarislighting.bg/

Най-простият метод е да се изчисли мощността по отношение на кухненската площ. Според формулата е необходимо общата площ на помещението да се раздели на броя на източниците на сияние и към тях да се добави средният индикатор за мощност – 20 вата на квадрат.

Дизайнерите използват специални схеми, които показват приблизителното количество осветеност за различни помещения и видове лампи.

Как да направим кухненското осветление енергийно ефективно? Как да направим стаята комфортна по отношение на осветеността с по-малко потребление на енергия? Дизайнерите споделят тези съвети:
● Помислете за цветовата схема. Светлите тонове отразяват цвета по-добре от тъмните тонове. При същия брой и мощност на осветителните тела в светлите интериори ще има по-добро осветление.
● Използвайте отразяващи повърхности. Стъклен гръб, огледални плочки, лъскави опънати тавани и фасади на кухненските шкафове – всички имат отразяващи свойства. Пространството ще изглежда по-голямо, по-светло.
● Използвайте осветителни тела със същия интензитет. Задайте си въпроса – каква трябва да бъде атмосферата в кухнята? Уютен, успокояващ или, напротив, остър, ободряващ? Въз основа на това изберете интензитета и цветовата температура на светлинния поток.

Жълтата светлина на лампите успокоява, настройва за почивка. През деня – ободрява, концентрира вниманието.

Интензитетът на светлинния поток зависи от размера на помещението. За малки кухни (4-5 квадрата) мекото осветление се осигурява от светлинен поток в рамките на 400 лумена, ярко – 900 лумена. За средни стаи (6-10 квадрата) важат други числа – меки 700 lm, светли – 1200 lm. Просторните стаи (10-20, 20-30 квадрата) изискват по-висок интензитет на светлинните елементи – съответно 1800 и 2500 лумена.

дамски клинове | evizabg.com

Разнообразие при клиновете и с какво е правилно да ги носите

Клинът дойде при нас от далечните 80-те години, където по това време това облекло се смяташе за много привлекателно. И едва в началото на 2000 г. клиновете най-накрая завладяха сърцата на нашите модници, твърдо закрепени в световното лидерство сред всички видове облекло и се превърнаха в добра конкуренция за дънки.

Клин – Това са тесни панталони, които са изработени от разтегливи материали с добавка на синтетични влакна или от истинска еластична кожа. Клинът приляга много плътно на краката, което прави възможно носенето им като отделно облекло или заедно с поли и рокли.

Модерни цветове

Черен

Досега най-популярният цвят за клинове е черният. Такъв универсален цвят се съчетава добре с всякакви други цветове на облеклото, а лаконичният дизайн на самите гамаши им позволява да пасват на всеки тип облекло.

Черните клинове са идеални за момичета, които не обичат ярки цветове, но предпочитат модерно решение в ежедневния си гардероб. В едно изпълнение такива клинове могат да се комбинират с монтирани тениски, които са точно под талията.

Това ще ви помогне да постигнете удобен ежедневен стил.

Ако страдате от проблем с корема или ханша, тогава ще е точно да вземете рокля туника или пуловер под черни клинове. Оксфордите, мокасини или балетките са добри обувки.

За стройните момичета изборът на облекло за клин не е ограничен. Чифт черен клин и черна водолазка е перфектната комбинация, която да използвате през уикенда. Също така е позволено да се допълни изображението с кожено яке.

черни клонове | evizabg.com

Бяла

Белите клинове са популярни, но не подхождат на всеки. Факт е, че такива клинове само ще подчертаят всички недостатъци на вашата фигура, за разлика от черните. Ето защо, ако имате стройни крака, не се колебайте да закупите бели клинове, няма от какво да се страхувате.

Белите клинове се съчетават добре със сивото на горнището ви. Това могат да бъдат тениски, тениски и други летни или по-топли неща. За да създадете контраст на цветовете, изберете ярка рокля в червено или розово и обувки в цвета на самата рокля.

Бял клин в спортен вариант, идеален за сутрешен джогинг. Най-добре би било да изберат горнище в цвят или просто да закупят готов комплект.

Има различни модели сиви клинове. Някои имат подобен вид с найлонови чорапогащи. Най-често се носят под топли плетени рокли или черни рокли от пуловер. През лятото можете да изберете лека дълга блуза, както и сандали на висок ток.

Други модели имат плътна текстура, която прилича на топли вълнени чорапогащи. Те могат да се комбинират с бели пуловери, туники и плетени тениски.

Има и обикновени сини клинове, които се предлагат в светло синьо или тъмносиньо. Тези клинове са доста трудни и е трудно да се намери подходящия цвят за тях. Най-успешният избор ще бъдат неща в тъмно син, черен или бял универсален цвят. Тогава вашето изображение ще се окаже успешно и интересно.

Флорални

Един от най-красивите видове клин са клиновете с цветя. Такива клинове имат ярък или черно-бял цвят, но поради флоралния принт са склонни да увеличават визуално частите на тялото. Затова винаги имайте това предвид, когато избирате този модел.

Стилистите препоръчват клиновете на цветя да се носят с не крещящ горнище. Това могат да бъдат обикновени летни тениски с едно рамо или нежно розово в спортен стил.

Клинът на цветя се съчетава добре с бялото. Белият топ няма да привлече вниманието към себе си, което е добре, за да изпъкнат ярките ви клинове.

Многоцветен

Многоцветните клинове са пълни с ярки цветове. Тези клинове имат различни модели, вариращи от абстрактни до изтънчени етнически. Допускат се и различни дизайни, надписи или ярки ивици. Такива клинове няма да скрият недостатъците на фигурата, а само ще подчертаят това, което не е необходимо. Имайте предвид това, когато избирате такъв модел.

Винаги има няколко насоки, които да следвате, когато избирате дрехи за тези клинове.

Първо изберете горнище и обувки в същия цвят.

Второ – многоцветни клинове могат да бъдат закупени в комплект със сако или туника в същия цвят.

И в третата версия е разрешена разлика в цвета на обувките от горната част в един тон.

Кожени клинове

По линията на популярността с черните клинове е кожената визия. Такива клинове са възможно най-подобни на лачена кожа, което им придава определена специална привлекателност и сексуалност.

Кожените клинове съвпадат с плетени вталени рокли, оверсайз пуловери и етнически туники. Черни ботуши челси, боти до глезена и маратонки на танкетка ще допълнят идеално една модерна и гъвкава визия.

Спортни клинове

Спортните модели клинове са изработени от специална еластична микрофибърна материя, която абсорбира потта и също така позволява на въздуха да преминава добре. Носенето на тези клинове ще ви направи щастливи да спортувате, а кожата ви няма да се дразни от повишено изпотяване.

Има по-затворени и по-топли клинове, които можете да носите както у дома, така и на събития на открито.

Най-често тези клинове се препоръчват да се комбинират с тъмно горнище. Това могат да бъдат тениски, тениски, корсети, пуловери и туники. Изберете своя горнище без декор или с минималистичен модел. Допускат се и кристали и различни декори.

Раираните клинове са много трудни. В крайна сметка неправилният размер и посока на лентата могат визуално да огънат дори тънките крака. Най-популярният и успешен вариант са черно-белите ивици, вървящи във вертикални линии.

Успешна визия може да се постигне предварително, като съчетаете такива клинове с черен горнище и обувки в същия цвят. Можете също да изберете горнище на райета, но внимавайте да не се смесват в райета.

Клинът с цветя и клиновете в ярък принт ще бъдат добро решение за избор на дрехи за пролетта. Комбинирайте ги с класически блузи, деним жилетки или светли пуловери.

Може да използвате и жилетка в тъмен цвят. Комбинира се с бяла тениска и маслиненозелен клин.